lunes, 25 de mayo de 2009

Big Mac - Big King

Ayer en el tren de Ljubiana a Wien (6 horas) me di cuenta que hace un ano que no como ese tipo de comida. Desde que fuí a Londres y me sentó fatal. Seis horas dan para muchas refexiones de esa índole (índole, índole, guaka guaka!). Solo eso.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

tuuu guaka guaka! un añ i segueixes viu?? am lu k tencantavaaa... a això se li ha de posar remei. el primer jalar k fem quan tornis serà un bon bocata de rata (o un mac paloma, com vulguis).
keda escrit!! al cel!! si? o si??
un besuco!

la nube dijo...

guax! nanai. no magrada! viena fa molta olor a kebap i també mesta rayabt pro enkara no ma sentat malament :). Liu Liu Liu! 23 de juny Usseles ID en un bareto k anem sempre els daki kesta al kostat de kasa. Vols mirarte bitllets per llavors?

la nube dijo...

uala! sinó, tesperes a k arribi el 26 i el 28 token al KGB fent de teloners de No Use For a Name. Seria una bona festa darribada amb el Titas titas titas birrutitas.

Anónimo dijo...

uaaauuuu no ho havia vist!! ussles i NUFAN??? no puede serrr esos recuerdos!! pos no tinc pasta per venir, pero sobretot no tinc festa al curru! i si akell finde estic aki (pq potse estic a la costa brava am les nenes) hi anem fijooo!! k hem de reempendre el nostre feeling conciertero! un beso nene!!