jueves, 14 de mayo de 2009

Tirol: Yororó hí hú!

Aquest va ser l´equip humà: un mocós, dos raperus de primera (sempre amb una inclinació de 20°) i una pantocratora. Ens vem proposar d´anar a un glaciar a esquiar. Eren unes 4 h de viatge però per sort ens va acompanyar la Marta. Una dona guia. Narcolèptica també. I molts cops incoherent. Però si no fós per ella haguessim tardat unes 10h. El cas és que vem arribar al poble i la Marta ens deia que ja haviem arribat al hotel i era mentida! O deia: en 100 metros guire a la derecha. 100 m després...girem el cap a la dreta...una vaca mastegant en un camp...Marta, eso no es un camino. Marta? Marta! Te has sobao! marta...marta...va...vuelvelo a intentar. I res...estava cansada. Vem estar donant voltes pel poble dues hores i res. La Maria (pantocratora) que sap alemany (per sort sino...uuuuuu...i pensar que al principi ens volem anar el Inaki (el que esta a la meva esquerra) i yo sols...buf! ens haguesim quedat a dormir al cotxe segur.jajaj!) va anar picant a les cases i preguntant i al final vem arrivar-hi. Ueeeeeeeeeeeeeee! Yiiiiiija!!!


Al telehuevo ens aburriem una micota, pilota. Per arribar al glaciar et montaves en una especie de cremallera que pujava uns 1000m en 4 km per un tunel. I de cop estaves rodejat de neu...molt bestia.


No podia faltar el freestyle implacable. És bàsic anar amb pantalons inflables. Així flotes més. (...) De que está feta la neu? Doncs ja está. No ho dic jo, ho diu l´institut Pasteur en la seva última investigació a la franja occidental de Liechenstein.
No podía faltar tampoc un "Zas en toda la boca" daquests que et crema la cara i set conjelen les patillas. Per flipat! (per què tot lo escrit adal em surt subrratllat? deu ser més important. jajajaj! m´enrrecordo d´un amic del cole, l´Oscar, que subrratllava tot! pàgines senseres! fins i tot resaltava moltíssim més el que deixava sense subrratllar. jajajaj!)


I la sessió d´estiraments tampoc podia faltar. Observeu amb atenció la cama del segón. Realment impresionant. Quina sensació d´estabilitat. (això torna a ser important)


I després ens vem apropar a les catarates de Krimml. Les més grans d´europa. A l´Inaki li feia una il.lusió terrible fer veure que s´estava dutxant. No li trencarem la bumbolla...jo no. Doncs on está ell et quedaves xop en un moment. Entre ell i la cascada hi han com 10 metres de llaquet.


I no podia anar-me´n sense ficar la cara a laigua gelada, treurela cridant i tornar a pensar: pro tu ets burru? que fa mal! però després s´está tant be...(això no és important)

Are m´he fixat que no surt el subratllat quan ho publico. O sigui que no haureu entés res...moooooooooolt be. En fi. ehp!


3 comentarios:

Anónimo dijo...

k fa moooolt maaaal i no sestà bé despréees!!! no et facis el valent! (fort, fresc i bo!!)
vividoooooorrrr!!!
mols petonss!!!
del

la nube dijo...

s´esta de merlins després liu! potser no ets tant sensible com jo i no ho pots experimentar. pobre piula... :)

acabo de demanar que manulin el bitllet de tornada per tornar yo a la meva bola amb trens i busos visitant tot el que pugui pel camí fins a barcelona. I poder anar al concer de Gollywog! el dia 26 de juny a Lienz. Salimoooos! vols venir algun dia?

Anónimo dijo...

UOOOOHH!!! asin k viajando a lo bohemious eh??? saps k podriem fer?? kedar pel cami a alguna ciutat xula! millo k no estigui mol lluny daki ( a latre banda del bosc es on... viuen contens els barrufets...jajajjaa) o simas nada no mol car, pq nomes puc findes, jo!! digam per on pots passar, aixi de ciutadiules makes i ho miro! petooooo ilusionós!!!!!
pd: avui he mirat viento den llano, i kin clàssic. el pobre David "no levanta cabeza", ara ha ressucitat i la puta vilarassau no el vol ni veure. jajajja es un no parar akesta serie. et partiries molt, tencantaria vamos:)


ara si k si.... besu!!